ONTDEK DE WERELD VAN DHL

ONTDEK DE WERELD VAN DHL

Wil je werken in een bedrijf met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 220 landen? We helpen je graag de DHL vacatures en business units in je eigen regio te ontdekken.
CONNECTING PEOPLE, IMPROVING LIVES

CONNECTING PEOPLE, IMPROVING LIVES

Bij DHL draait het om meer dan alleen logistiek. We willen de wereld een stukje beter maken. Hoe? Door bijvoorbeeld onze initiatieven GoHelp, GoTeach en GoGreen. Lees meer over DHL en wie weet draag jij samen met ons bij aan de wereld van morgen.
DHL EXPRESS

DHL EXPRESS

Wil jij werken bij het meest internationale bedrijf van de wereld? Bij DHL Express verzenden wij geen pakketten, maar verhalen naar 220 landen over de hele wereld.
DHL FREIGHT

DHL FREIGHT

Binnen Freight leiden wij transport in goede banen. We voegen meerdere zendingen samen tot een te verzenden laadeenheid. Deze gaan in halve en volledige vrachtwagenladingen over land via de weg en het spoor, door heel Europa.
DHL GLOBAL FORWARDING

DHL GLOBAL FORWARDING

Bij DHL Global Forwarding maken we samen met meer dan 500 collega's internationale luchtvracht- en zeevrachttransport en douane activiteiten voor onze klanten mogelijk. Join our DGF Community!
DHL PARCEL

DHL PARCEL

Kom je werken bij DHL Parcel Benelux? Dan zorg je straks samen met 7.000 collega’s voor pakket- en palletvervoer in Nederland, voor consumenten en voor de zakelijke markt.
DHL SUPPLY CHAIN

DHL SUPPLY CHAIN

Wil jij werken bij de grootste logistieke dienstverlener van de wereld? Bij DHL Supply Chain zorg jij samen met meer dan 146.000 collega's wereldwijd ervoor dat je mensen met elkaar verbindt en hun leven verbetert.

DHL OPNIEUW ERKEND ALS TOP EMPLOYER