Kom werken
in de wereld van DHL

Chauffeur in hart en nieren

We zijn over de helft, eind 2018 komt eraan. Hoor je de paardenvoetjes al trappelen en de kerstbellen rinkelen? Ja hoor, de pakjes mogen weer door de schoorsteen en onder de kerstboom.

Sinterklaas en de Kerstman kunnen wel wat hulp gebruiken. Niet alleen in Nederland, maar in de hele Benelux. Want de pakjes komen overal vandaan. Grote leveranciers door de hele Benelux willen hun goederen bijvoorbeeld leveren aan winkelbedrijven.

Cruisen in de nacht

En daar kom jij als geroepen. In die prachtige geel-rode combinatie rijd je de hele Benelux door. Van de ene terminal naar de andere. En dat vind je relaxed…in de nachtelijke uurtjes als er bijna geen kip op de weg is. Elk pakket netjes en op tijd. Zo maken de ontvangers hun klanten weer blij met hun bestelling.

Zelfstandig je ding doen

Niet alleen in deze piek van pakketstromen voel jij je als een vis in het water. Het hele jaar door rijd je op een van onze grote jongens een deel van Europa door. Laden, lossen, je zending checken en veilig afleveren.

Een zelfstandige job, waarin je je eigen route plant. Zo ontwijk je slim eventuele tolwegen en weet je precies files te omzeilen. Want jij kent de wegen en de knelpunten.

Waar de weg je brengt

Kun je na een tijd het asfalt niet meer zien? Dan hebben we nog andere mogelijkheden voor je. Wat denk je van een functie als Logistiek Coördinator? Dat is het grote voordeel van onze organisatie. Dan help jij weer andere Chauffeurs op weg. Mooi toch?

Solliciteer nu als Chauffeur C+E!