ONDERSTEUN JIJ ONZE KLANTEN MET DOUANE ZAKEN?

ONDERSTEUN JIJ ONZE KLANTEN MET DOUANE ZAKEN?

Als Customs Specialist of Declarant maak je bij DHL echt het verschil! Doordat je continu met internationale zendingen bezig bent, ontwikkel je jezelf razendsnel op jouw vakgebied!

EXPERT BINNEN JE VAKGEBIED

Als Customs Specialist bij DHL ben je van grote waarde voor het tijdig en correct verzorgen van alle douaneformaliteiten van onze klanten. Je zorgt ervoor dat import en exportdocumenten voor aangiftes binnen de geldige termijn en volgens de wettelijke voorschriften worden verwerkt. Een hele uitdaging waarbij er echt een beroep wordt gedaan op je expertise!
EXPERT BINNEN JE VAKGEBIED
JE CARRIÉRE BIJ DHL

JE CARRIÉRE BIJ DHL

Er zijn veel mogelijkheden binnen DHL als je interesse hebt in het customs vak. Zo zijn er mogelijkheden voor seniors en specialisten, bijvoorbeeld als manager van een team, maar ook als senior Customs Specialist of op het gebied van Compliance. DHL biedt ook ontwikkeltrajecten aan. Zo word je on the job getraind, zodat je je kunt ontwikkelen van leerling declarant tot volwaardig customs specialist. Een opleidingstraject waarbij je dan de officiële papieren kunt behalen hoort daar uiteraard ook bij!
CLEARANCE IN THE AIR

CLEARANCE IN THE AIR

Drie vrienden genaamd Dalsey, Hillblom en Lynn, bedachten in 1969 een manier om het inklaringsproces voor internationale zendingen te versnellen. Dit deden zij door vliegtuigen met douanedocumenten al voor de zending uit, naar het land van bestemming te verzenden. Zo kon de zending op het moment van aankomst, direct door de douane verwerkt worden en sneller worden afgeleverd dan bij de concurrenten. Wereldwijde verzending is dan ook 50 jaar later, nog steeds hetgeen DHL het verschil in maakt.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB