Bij DHL Express zijn wij ontzettend trots dat wij mogen zeggen dat wij een Great Place to Work zijn! Wereldwijd zijn we dit jaar zelfs op #1 terecht gekomen!
DHL Express Nederland is getoetst op de Great Place to Work criteria. Op basis van de feedback van de medewerkers over de mate van vertrouwen, trots en plezier én de evaluatie van het werkgeversbeleid is DHL Express Nederland gecertificeerd.
* Onze medewerkers scoren het hoogst op Kameraadschap. Onder andere de stelling ‘Ik kan hier mezelf zijn’ scoort 89%.
* Onze medewerkers ervaren een hoge mate van vertrouwen van leidinggevenden in hun capaciteit voor de job. Dit scoort 87%.
* 88% van onze medewerkers zou DHL Express sterk aanbevelen aan vrienden of familie om ook te komen werken!

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat jij als medewerker onderdeel wordt van onze DHL-familie. Dit betekent dat iedereen bij ons een training tot Certified International Specialist krijgt, om zo rood en geel geverfd te worden. Tijdens deze training maak je met kennis met onze internationale organisatie. Of je nu voor Sales of als koerier aan de slag gaat, in New York of in Amsterdam, iedereen krijgt dezelfde start. Dit natuurlijk allemaal op onze DHL trainingslocatie in Amersfoort met een overnachting en etentje in luxe hotel.


Wil jij dit niet missen? Kijk dan snel of er een vacature voor jou bij zit en kom bij ons werken!

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB