BOUW JE MEE AAN LOGISTIEKE VERNIEUWINGEN?

BOUW JE MEE AAN LOGISTIEKE VERNIEUWINGEN?

Jij draagt bij aan ons succes door het ondersteunen in omvangrijke logistieke projecten en daarmee het verbeteren van onze prestaties!

LOGISTICS ENGINEER

Als Logistics Engineer, ga je actief achterhalen wat de klantvraag of het issue is, om vervolgens middels een projectplan oplossingen te implementeren. Daarbij zul je op eigen initiatief businesscases uitwerken van latente issues en efficiency verhogende innovaties.
LOGISTICS ENGINEER
PROCESS ENGINEER

PROCESS ENGINEER

Je rapporteert en analyseert de voortgang van de projecten. Daarbij initieer en imlementeer je verbeteringen om zo de kwaliteit te optimaliseren.

Ook werk je cases uit om vervolgens tot business case uit te bouwen, om daarmee klant en management te overtuigen van een specifieke change.

DATA ENGINEER

Jij zorgt ervoor dat onze operaties en klant optimaal kunnen functioneren. Op basis van data bied je ondersteuning aan projecten (zowel in- als extern) en verschaf je meer inzichten in operationele zaken.
DATA ENGINEER

JEZELF ONTWIKKELEN ALS ENGINEER

Je kunt als Engineer een mooie ontwikkeling doormaken. Zo hebben wij een intern opleidingspad voor Engineers en zijn er doorgroeimogelijkheden zowel in de hoogte als in de breedte.
JEZELF ONTWIKKELEN ALS ENGINEER

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB