HOI IK BEN COEN! IK BEN 28 JAAR,

Ik ben per 1 december 2020 begonnen als Corporate Recruiter bij DHL Express. Na 3 jaar te hebben gewerkt als intercedent was ik toe aan een nieuwe uitdaging op het gebied van recruitment, het liefst bij een grote organisatie in een internationale omgeving. DHL was mijn klant en door de fijne samenwerking en goede verhalen over het bedrijf heb ik besloten te solliciteren toen deze mooie kans voorbij kwam. DHL Express groeit enorm en ik heb er ontzettend veel zin in om mijn steentje bij te dragen door nieuwe collega’s te zoeken en te verwelkomen!

TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK

Ondanks dat ik in een ontzettend gekke tijd ben aangesloten bij de afdeling recruitment heb ik mij vanaf het eerst moment welkom gevoeld. De betrokkenheid en bereikbaarheid van de collega’s in het team heb ik alleen maar bewondering voor, het maakte niet uit wie ik benaderde met welke vraag iedereen maakte tijd vrij om mij zo goed mogelijk te begeleiden en verder te helpen. Wat mij verder in de afgelopen periode is opgevallen is hoe trots de collega’s zijn om voor DHL Express te werken, dit werkt ontzettend aanstekelijk!

IEDEREEN IS EEN RADARTJE IN HET GROTE DHL EXPRESS NETWERK

Ondanks dat ik pas net bij DHL Express werk heb ik gelukkig in mijn eerste weken al veel locaties kunnen bezoeken. Het bezoeken van de verschillende Service Centra en het ontmoeten van nieuwe collega’s was ontzettend leuk en gaf een goed beeld van de organisatie. Waar pakketbezorging misschien in eerste instantie niet erg gecompliceerd lijkt heb ik toch echt mijn ogen uitgekeken met betrekking tot de organisatie die erachter schuilgaat. Het mooie vind ik dat iedereen, van de operatie tot het management, een ontzettend belangrijke schakel is in het gehele proces.t.
Geschreven door: Coen Hilhorst
Corporate Recruiter bij DHL Express

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB