HOI, MIJN NAAM IS JOYCE THUIS

Sales Development Manager DHL Express. Aangenaam!
Mijn DHL carriere begon in 2003 bij onze SameDay divisie. Na een aantal jaren op de commerciele binnendienst, kreeg ik de kans om onze special service in de buitendienst te gaan verkopen. Spannend en veel geleerd! Mijn leidinggevende ambities en competenties kon ik in de praktijk gaan brengen bij DHL Express. Door het managen van een Telesales- en later een Fieldsales team heb ik veel geleerd over coaching, team dynamiek en niet in de laatste plaats over mezelf.
En nu Sales Development manager. Een rol die me op het lijf geschreven is: mijn ervaring in sales en salesmanagement kan ik hier ten volle benutten. Mijn belangrijkste taak: ervoor zorgen dat het voor mijn sales collega’s makkelijker wordt om hun targets halen. Of beter nog, te overtreffen! Dat doe ik bijvoorbeeld door het vergroten van de kennis en vaardigheden of het verbeteren van processen.

PERSOONLIJK EN ZAKELIJK GROEIEN BIJ DHL EXPRESS

De ervaringen bij verschillende afdelingen en rollen hebben er voor gezorgd dat ik zakelijk en persoonlijk ben gegroeid. En naast de dynamische, internationale wereld van DHL zorgen mijn geinteresseerde en professionele collega’s ervoor dat ik al die tijd met trots en plezier voor DHL Express werk.
Een gezonde dosis zelfreflectie en een positief kritische houding zijn wat mij betreft een goede combi voor een interessante carrière bij DHL Express.

CONTACT MET INTERNATIONALE COLLEGA'S

Iets wat me altijd veel energie geeft zijn de sales trainingen welke ik een paar keer per jaar mag faciliteren in Brussel.
Het internationale karakter van ons bedrijf wordt dan eens te meer duidelijk. Met collega’s uit alle delen van Europa ervaringen uitwisselen over de verschillende aspecten van ons sales vak; dat werkt heel inspirerend! En iedere keer weer neem ik mooie, gezellige herinneren mee naar huis. Onder de indruk soms van de verschillende omstandigheden waarin we dezelfde doelen nastreven. Boeiend om te horen hoe collega’s in andere landen leven. Een verrijking op zakelijk en persoonlijk vlak.
Geschreven door Joyce Thuis
Sales Development Manager bij DHL Express

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB