HALLO, IK BEN KEVIN KRUK

Sinds augustus 2011 begonnen bij de DHL Express familie. Ik zeg bewust familie omdat ik sinds de start in een warm DHL bad terecht ben gekomen. Een experience die ik niet eerder heb meegemaakt. De korte lijnen, de informele sfeer en de platte hiërarchie maakt DHL Express en geweldig bedrijf om voor te werken.
Marketing Communicatie is mijn vakgebied. Hiervoor heb ik gestudeerd en ben in mijn vakgebied in verschillende branches werkzaam geweest. Ondertussen heb ik een aantal leuke stappen kunnen maken binnen de Marketing afdeling. Sinds maart 2020 ben ik Marketing Communication & Intelligence Manager en mag ik een fantastisch team aansturen. Ons team is verantwoordelijk voor alle externe communicatie en de ondersteuning aan Sales. De reden dat ik elke dag met energie en passie aan mijn dag begin is de diversiteit van mijn baan.

NEVER A DULL MOMENT

Het geeft altijd een kick om bezig te zijn met creatieve Marketing acties. Van kop tot staart. Weten wat er in de markt speelt, schakelen met Sales om goed in te kunnen spelen op de behoefte van de klant om vervolgens de actie te lanceren, in welke vorm dan ook. Wij doen dit voornamelijk via e-mail zodat we alle acties en campagnes op ieder moment kunnen meten. Is de actie goed geopend? Is er voldoende geklikt? Is er voldoende geconverteerd? Dat zijn allemaal vragen waar we met ons team naar kijken en altijd optimaliseren.
Omgaan met druk en snel kunnen schakelen is een vereiste binnen ons team. Toen was er bijvoorbeeld ineens corona en was de wereld ineens heel anders. In deze tijd wordt Marketing Communicatie erg belangrijk en moeten we er voor zorgen dat klanten goed geïnformeerd worden en brengen we Sales de juiste ondersteuning.
Geschreven door Kevin Kruk
Marketing Communication & Intelligence Manager bij DHL Express

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB