HOI, IK BEN LAURA

Ik ben 26 jaar oud en ik werk sinds 1 maand bij DHL Express. Bij mijn vorige baan als recruiter was DHL Express mijn klant. Ik merkte dat ik erg graag onderdeel wilde worden van dat mooie rood-gele bedrijf. Dus ik trok de stoute schoenen aan en hier zit ik dan nu! Ik werk als Corporate Recruiter en krijg daarom de kans om leuke nieuwe collega’s te zoeken voor de service centers in het gezellige Midden en Zuiden van het land!

GEZELLIGE CULTUUR EN AANPAKKEN

Wat mij vooral zo aanspreekt bij DHL Express is de fijne, gemoedelijke cultuur. Iedereen staat voor elkaar klaar en geen vraag is te veel. Je voelt je daarom al snel niet meer het nieuwste teamlid. Daarnaast heerst hier een cultuur van aanpakken en niet stil zitten. We zijn allemaal een radartje in dat grote wereldwijde netwerk.

ÉÉN TEAM, ÉÉN TAAK

Juist in deze gekke tijd ben ik zo blij dat ik voor DHL Express heb gekozen. Zelfs op afstand merk ik dat we allemaal behoren tot één team. Collega’s van verschillende delen van de organisatie springen bij in een team waar het druk is. Zelfs als dat betekent dat je de hele avond invoices van zendingen aan het controleren bent. Zo leer je dus de organisatie écht kennen!


Als ik de rood-gele bussen door de stad zie rijden, maakt me dat heel erg trots. Ik ben nu echt onderdeel van de nummer 1 logistiek dienstverlener ter wereld. Hoe cool is dat?!
Geschreven door: Laura Oomen
Corporate Recruiter bij DHL Express

Inmiddels heeft Laura de stap kunnen maken naar de rol van HR Business Partner.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB