MIJN NAAM IS PHIEKE,

en ik ben sinds 1 juli 2020 20 jaar in dienst bij DHL Express. Na een opleiding in de techniek en er 1 jaar in gewerkt te hebben wilde ik iets anders. Ik wilde naar buiten. Op de zaak kwamen verschillende koeriersdiensten en dat leek me wel wat. Na bij verschillende bedrijven gesolliciteerd te hebben kon ik bij DHL op gesprek komen. Na een ook een middag mee te zijn gereden hebben ze me een baan aangeboden. Ik ben begonnen als koerier, maar ben ook Pudco en Dispatcher geweest en back-up van de Office. Nu ben ik weer koerier en dat bevalt me uitstekend. Ik hoop dit ook nog jaren te kunnen doen met net zo veel plezier als nu.

LEUKE ERVARINGEN

Er zijn meerdere leuke momenten geweest tijdens het rijden. Zo heb ik ooit bij een klant die de eigen merk producten maakt voor Kruidvat als dank voor 10 minuten wachten, omdat een zending nog niet klaar was maar wel mee moest, een tas vol met producten gekregen. Dat was heel leuk. Met de feestdagen lekkere dingen van klanten krijgen als dank voor de service van het afgelopen jaar, is ook zeer leuk en lekker.

Toen ik 15 jaar in dienst was heb ik van meerdere klanten felicitaties mogen ontvangen met de bijbehorende kaartjes en attenties.Verder werk ik in een leuk team en op een leuke vestiging in Eindhoven waar jaarlijks leuke uitjes worden georganiseerd voor het personeel. We doen veel aan teambuilding en ook ontspanning.

Ook staat DHL klaar voor zijn personeel. Ik heb in 20 jaar genoeg privé problemen gehad die me het werk even onmogelijk maakten. DHL heeft me toen alle tijd, ruimte en hulp geboden die ik nodig had. Ik ken niet veel werkgevers die dat doen.

Kortom ik werk graag voor DHL. Ik kom elke dag met plezier naar mijn werk.
Geschreven door Phieke van de Laak
Koerier in Eindhoven

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB