MIJN NAAM IS SANDER GROENLEER

Ik ben sinds oktober 2013 werkzaam bij DHL, wat begon als een tussen periode bleek leuker dan gedacht. Ik ben begonnen als koerier waarna ik intern doorgegroeid ben tot support executive (tussen persoon van Klanten, koerier en klantenservices)
Sinds januari 2017 heb ik de mogelijkheid gekregen om me zelf als operations supervisor te ontwikkelen. Samen met mijn collega’s sturen we het service center aan en geven we leiding aan +/-150 personeelsleden, we sturen de in en out -bound processen aan en hebben allemaal verschillende takenpakketten. Een van mijn taken is planning en training waarbij ik voor het hele service center zorg dat iedereen op de juiste tijden werkt en training volgt waar nodig is.

DE CULTUUR BIJ DHL EXPRESS

Ik ben blij om voor een internationaal bedrijf als DHL Express te werken en voel mij dan ook verantwoordelijk en trots als ik op een verjaardag vertel dat ik bij DHL Express werk. We doen veel meer dan pakketjes van A naar B bezorgen. We maken de klant blij en zorgen ervoor dat alles blijft draaien. Dit kan zijn van een shirtje voor een feest bij een particulier of de medicatie voor een ziekenhuis.
Ik ga (bijna) elke ochtend met een lach naar het werk, de collega’s en werkomgeving maken het verschil. Je bent veel al zelf aan het werk maar de ochtend opstarten met een gezellig praatje en goede kop koffie is veel waard. Ik wil iedereen aanmoedigen om bij ons te komen werken, de sfeer is goed het werk is leuk en bovenal DHL is goed voor jou als medewerker. Het biedt kansen en helpt je ontwikkelen, als je iets wil is alles hier haalbaar zolang je er zelf maar in geloofd en de inzet toont (de CAN DO spirit).

HARD WERKEN EN PLEZIER MAKEN

Een moment uit mijn DHL carrière waar ik trots op ben: In 2018 lag het netwerk zo goed als stil wegens staking van het personeel op de luchthaven in Brussel, we liepen onwijs achter. We hebben op zaterdag een extra sortering gedraaid en extra routes laten rijden. Alles was binnen een paar uur geregeld inclusief ontbijt en lunch voor de medewerkers. Het was hard werken maar supergezellig om met collega’s de extra stap te zetten voor de klanten.
Een ander bijzonder moment vond ik toen we met Young DHL naar het innovatie center in Bonn mochten, Young DHL is een deel van onze organisatie die je helpen met je ontwikkeling en waar je op verschillende punten in het bedrijf kunt kijken. Het innovatie center maakt alle nieuwe technologie inzichtelijk en geeft een kijkje naar de toekomst. Een mooie ervaring om dit in werktijd mee te mogen maken.
Geschreven door: Sander Groenleer

Operations Supervisor in Eindhoven

Inmiddels heeft Sander een mooie stap kunnen maken naar het Operations Field Support team.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB