HOI, IK BEN STEPHANIE CREMERS

Ik ben 28 jaar en ik werk inmiddels drie jaar bij DHL Express. Na mijn studie Film- en Televisiewetenschappen wist ik nog niet helemaal of de media sector voor mij was weggelegd. Ik was toe aan stabiliteit en zocht een baan waar vooral een goede werksfeer en een gezellig team centraal stond. Zo kwam ik via-via bij de klantenservice van DHL Express terecht. Dit beviel ontzettend goed en na tien maanden kreeg ik de kans om een stap te maken richting de operatie, waar ik twee jaar als supervisor mocht werken. Mede door deze ervaring heb ik de kans gekregen om een stap richting HR te zetten en als recruiter, hoop ik natuurlijk nieuwe leuke collega’s aan het team toe te mogen toevoegen.

OOK MIJN VRIENDEN

Als ik mijn vrienden vertel over mijn werk bij DHL Express, moeten ze altijd lachen. Verhalen van collega’s of situaties op de werkvloer worden vaak gedeeld, waardoor ze inmiddels het gevoel krijgen ook onderdeel van DHL Express te zijn. Zelf zie je overal de rood-gele bussen rijden en geloof me; ook je vrienden kunnen dit niet meer loslaten. Voordat je het weet staat je whatsapp vol met DHL-busjes, vrachtwagens en vliegtuigen.

NA MIJN VAKANTIE...

Waarschijnlijk herkent iedereen wel het gevoel van een eerste werkdag na de vakantie. Je kijkt er toch een beetje tegenop om je bedje op het strand in te wisselen voor je werkplek. Dit gevoel had ik vorig jaar na twee weken Indonesië ook. Heel even. Ik zat met frisse tegenzin in de auto richting werk en op het moment dat ik de deur binnenliep, werd ik ontvangen door mijn collega’s met warme vragen over mijn vakantie en flauwe grappen over de foto’s die langs zijn gekomen in de groepsgesprekken. Op zo’n moment, voelt het echt als thuiskomen en is het einde van je vakantie zo erg niet meer.
Geschreven door: Stephanie Cremers
Corporate Recruiter bij DHL Express
Inmiddels heeft Stephanie een mooie stap kunnen maken naar HR Business Partner!

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB