AANGENAAM! IK BEN CHI-FEI WAN,

34 jaar oud, geboren en getogen in Maastricht. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij DHL Express Service Center Maastricht als Koerier en Support Executive.

VRIJHEID

Het leukste aspect van het koerieren is de vrijheid die je hebt tijdens je werkdag. Je route helemaal zelf uitstippelen als je maar zorgt dat je op tijd bij de klant je zendingen aflevert en/of ophaalt. Even thuis je pauze pakken of ergens een broodje afhalen, dat is allemaal mogelijk.

SUPPORT EXECUTIVE

Sinds 2018 ben ik minder gaan koerieren en ben ik vaker in ons Service Center te vinden als Support Executive (Coördinator). Als Support Executive werkt je of in de ''vroege'' of de ''late dienst''. Bij de ''vroege dienst'' verdeel je de routes onder de koeriers en bij de late dienst zorg je dat de opgehaalde zendingen op tijd vertrekken naar onze HUB in Brussel. Een hele leuke uitdagende taak.

MOOISTE MOMENTEN

Mijn persoonlijk mooiste moment bij DHL is dat ik in 2019 de beste koerier van DHL Express Nederland ben geworden. In Service Center Rotterdam/Den Haag werden de koeriers getest op rijvaardigheid en kennis. Doordat ik eerste ben geworden mocht ik ook meedoen aan de Europese Koerier Challenge in Bratislava. Ik heb daar op het onderdeel "Manoeuvrability'' een eerste plaats behaald. Een onvergetelijk moment.
Een ander mooi moment is dat wij jaarlijks DHL Kidsday organiseren. Wij nemen dan kinderen van gezinnen die het financieel niet breed hebben een dagje mee naar een pretpark. Een dag geen zorgen van thuis en echt weer kind zijn en aan het eind van de dag met een big smile thuis weer afzetten, daar doen wij het voor.
Geschreven door: Chi-Fei Wan
Koerier en Support Executive in Maastricht. Inmiddels heeft Chi-Fei een mooie stap kunnen maken naar de functie van Supervisor Operations in Maastricht.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB