MEER OVER MIJ

Mijn naam is José Baaten en ik ben 51 jaar. Ik ben twintig jaar werkzaam bij DHL Express alwaar ik werk voor de afdeling customs. Hierbinnen heb ik een uitgebreid takenpakket. Ik behandel onder andere alle zending die ‘on hold’ staan. Dit komt dan vaak doordat er informatie of bepaalde documenten ontbreken. Ik zoek dan zelf direct contact met klanten. Zo zorg ik ervoor dat hun zending alsnog zo snel mogelijk op de eindbestemming aankomt.

DOUANE IS MEER DAN ADMINISTRATIE

Als het gaat om douanezaken, zijn er veel regels en vooral veel uitzonderlijke gevallen die je tegenkomt. Ik vind het elke dag weer fijn om met mijn collega’s samen naar een oplossing te zoeken. Zo kunnen wij klanten verbazen met onze pro-activiteit en kunnen wij de verwachtingen die zij van een bedrijf als DHL Express hebben, zelfs overtreffen.

IN GOOD AND IN BAD TIMES

DHL Express biedt me al twintig jaar een fijne werkomgeving en de tools om mijn werk goed te kunnen doen. Na een nare ziekte vorig jaar, heb ik ontzettend veel warmte mogen ontvangen van mijn collega’s en de organisatie. Zelfs zoveel, dat dit me heel veel kracht heeft gegeven om positief te blijven.

Als ik het geel-rode logo zie op de weg of waar dan ook, ben ik blij en trots dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige bedrijf.

CUSTOMS SAAI? ZEKER NIET!

2019 is het jaar dat ik twintig jaar bij DHL Express werk. Sinds 2001 maak ik deel uit van de afdeling customs. Tot op de dag van vandaag is er nog geen moment geweest dat ik het er niet naar mijn zin heb gehad. Elke dag is weer een nieuw avontuur vol nieuwe uitdagingen! Het werk is afwisselend in een prettige werkomgeving.

WAAROM IK ME THUIS VOEL

Met zeer gemotiveerde, flexibele en enthousiaste collega’s zorg ik ervoor dat alle zendingen iedere dag efficiënt worden in- en uitgeklaard. De open en informele bedrijfscultuur, waarin ik werk, spreekt mij enorm aan. Dit zorgt ervoor dat ik, elke dag weer, met veel plezier mijn werk doe. Dit is waarom ik me helemaal thuis voel bij customs.

ONZE KLANTEN

De wereld om ons heen beweegt ontzettend snel en de logistieke wereld doet hier zeker aan mee. Ons netwerk zorgt ervoor dat de hele wereld met elkaar in verbinding staat. Wij kunnen ervoor zorgen dat een zending al binnen één dag vanuit Breda in New York wordt afgeleverd. Dit betekent bij onze douane-afdeling dat er aan uitdagingen geen gebrek is. Aan ons de taak om in alle turbulente omstandigheden ervoor te zorgen dat onze klanten, steeds weer, naar volle tevredenheid terugkijken op onze dienst. En dit doe ik met plezier: Excellence, Simply Cleared.
Geschreven door: José Baaten
Customs Senior Administrator Clearance bij DHL Express

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB