WAT WIL IK NU EIGENLIJK?

Mijn naam is Steven Daniels, 32 jaar oud en inmiddels 4 jaar werkzaam bij DHL Express. Na jaren in de horeca te hebben gewerkt en hier en daar een baan in de sales te hebben gehad, heb ik mezelf de vraag gesteld: “Wat wil ik nu eigenlijk?” Het antwoord daarop was vrij eenvoudig; een baan waar ik met plezier naar toe ga. Al vrij snel kwam ik uit bij een vacature van DHL Express en binnen een week mocht ik mezelf DHL’er noemen.

MIJN EERSTE DAGEN

De eerste dagen bestonden voor mij uit een cursus waarbij je het bedrijf beter leert kennen. Allerlei verschillende medewerkers van manager tot koerier zaten op deze cursus door elkaar heen. Dit had ik nog nooit eerder meegemaakt. Een koerier die een manager bij zijn voornaam aanspreekt was voor mij even wennen, maar sprak mij wel enorm aan. Deze informele cultuur en het feit dat iedereen bereid is elkaar te helpen zorgen voor een geweldige sfeer binnen DHL Express.

DOORGROEIMOGELIJKHEDEN

Bij de Customer Service zette ik mijn eerste stappen binnen het bedrijf. Hier heb ik mogen kennismaken met vele afdelingen en facetten van de organisatie. Op de ene dag ben je in gesprek met collega’s in Italië, op de andere bel je met een collega in Brazilië. Het meest opvallende hieraan is dat iedereen, ongeacht in welk land deze persoon zich bevind, zijn uiterste best doet om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Na 16 maanden kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen binnen de Operatie. Hier ben ik inmiddels doorgegroeid naar de functie van Supervisor Aviation.

Vier jaar geleden kwam ik binnen bij DHL en kreeg ik tijdens mijn intro cursus een rondleiding door onze locatie op Schiphol. Nu, 4 jaar later, geef ik deze rondleidingen zelf en mag ik nieuwe werknemers binnen ons schitterende bedrijf verwelkomen. DHL is als een soort warme deken die je over heen trekt als het ’s ochtends nog net iets te koud is en je heel eventjes je bed niet uit wilt.
Geschreven door: Steven Daniels

Operations Supervisor Aviation op Schiphol
Inmiddels heeft Steven een mooie stap kunnen maken naar Duty Manager Aviation!

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB