AMBITIE? WIJ HELPEN JE VERDER.

DHL biedt veel kansen om jezelf te ontwikkelen en dat heb ik zelf mogen ervaren. Daardoor is die tijd echt omgevlogen. Van koerier tot vestigingsmanager en veel van wat daar tussen zit heb ik mogen doen. Als je ambitieus bent, creëer je binnen ons bedrijf je eigen kansen en vind je steeds weer iets dat bij je past. Als manager van de trainingsafdeling ben ik verantwoordelijk voor de opleidingsprogramma’s die wij bieden en zie ik veel nieuwe mensen binnenkomen. Als we iemand waar dan ook in zijn of haar carrière verder kunnen helpen met ontwikkelen, dan ben ik daar trots op!

WERELDWIJD OPGELEID

Binnen DHL Express wordt wereldwijd overal en op dezelfde manier getraind. Dat is gaaf, want hierdoor vervagen grenzen. Wij geloven in de ontwikkeling van mensen en dat leren kan bijdragen aan een duurzaam fijn gevoel bij het bedrijf waar je voor werkt en de rol die je vervult. Ontwikkelen is investeren in mensen en mensen zijn de hoeksteen van een succesvolle organisatie.

WELKOM IN DE FAMILIE

Vanaf het moment dat je bij ons start als nieuw lid van de DHL familie, begin je aan een opleidingsprogramma. Dat programma staat bekend onder de naam Certified International Specialist. Je krijgt een uitgebreide, meerdaagse introductie waarbij onze geschiedenis en cultuur centraal staan. Of je nu voor Sales aan de slag gaat of een operationele rol gaat vervullen, in New York of in Amsterdam, iedereen krijgt dezelfde start. Je leert er hoe we met elkaar om gaan en wat onze kernwaarden zijn. Een cruciaal begin van een mooie DHL carrière.

TRAINING BINNEN JOUW EXPERTISEVELD

Na deze eerste stap is er voor iedere afdeling een specifiek trainingsprogramma beschikbaar waarbij je goed wordt toegerust om de functie waarvoor je bent geselecteerd te kunnen vervullen. Of voor wanneer je intern een move maakt naar een andere functie of afdeling.

TRAINING VOOR SUPERVISORS EN MANAGERS

Als je bent aangenomen als leidinggevende dan bieden we je ook mooie programma’s. Deze staan bekend onder de naam Certified International Manager. Iedereen start met dezelfde module waarbij de manager van de 21e eeuw centraal staat. Als manager kun je vervolgens je kennis en vaardigheden uitbreiden met 3 interessante vervolgmodules. En als supervisor volg je een opleidingsprogramma van 1,5 jaar. Tijdens dit programma worden leren in een classroom-omgeving en leren onder begeleiding van een coach gecombineerd. Je volgt zes losse modules waarbij praktische opdrachten on the job moeten worden volbracht. Na een succesvolle afronding van deze opleiding studeer je af, samen met je collega’s van over de hele wereld en ontvang je een internationaal erkend diploma.
Bij DHL Express gaan we altijd vooruit!
Geschreven door: Noelle Meisner Manager Trainingen bij DHL  Express

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB