Kom werken
in de wereld van DHL express

Wat we bieden

We bieden je een werkgever met aandacht voor jou als persoon. Hierom investeren we in opleiding en ontwikkeling, goede primaire en secundaire voorwaarden en persoonlijke begeleiding.

Je komt te werken in een bedrijf waar snelheid en willen winnen voorop staan. We bieden je de vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen zaken te regelen. Er zal altijd hulp komen van jouw collega’s als het nodig is of je daarom vraagt, maar we weten allemaal ook zelf van aanpakken.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door aandacht te hebben voor onze wereld. Je komt te werken bij de logistieke speler die in 2050 emissievrij wil zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Verhalen van collega's

Sven
Support executive bij DHL Express in Eindhoven

Door je eigen inzet in combinatie met de professionaliteit van DHL is dit een perfecte combinatie om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf naar boven te halen.

Lees verder
Marije
HR Business Partner bij DHL Express

Ooit heb ik eens een speciale zending persoonlijk mogen bezorgen in Abu Dhabi. Als je dan met je pakje in Abu Dhabi loopt denk je: wauw wat werk ik toch voor een gaaf bedrijf!

Lees verder
Stephanie
Recruiter bij DHL Express

Inmiddels zie ik overal de rood-gele bussen rijden en geloof me; ook je vrienden kunnen dit niet meer loslaten.

Lees verder
Tanja
Customer Service Agent

Ik ben er trots op om bij DHL Expres te werken. Geen dag is hetzelfde, want er gebeurt altijd wel iets.

Lees verder
Riad
Koerier bij DHL Express Den Hoorn

Sinds 1 oktober 2017 ben ik met open armen ontvangen binnen de DHL Express familie, want laten we eerlijk zijn, dat is DHL Express: “Eén grote familie”.

Lees verder
Marcel
Supervisor bij DHL express zwolle

Halverwege 2014 startte ik bij DHL Express Apeldoorn als koerier. Nu, vier jaar later, werk ik nog steeds bij DHL Express en ben ik zelfs, met veel plezier, doorgegroeid tot supervisor.

Lees verder