STUUR JIJ ONZE LOGISTIEKE OPERATIE AAN?

STUUR JIJ ONZE LOGISTIEKE OPERATIE AAN?

Sta jij klaar voor jouw team? Krijg jij juist energie van drukte en hectiek? Bij DHL bieden wij jou de kans om jezelf en jouw team verder te ontwikkelen én een onmisbare factor in ons proces te zijn.

LOGISTIEK TEAMLEIDER & SUPERVISOR BIJ DHLLOGISTIEK TEAMLEIDER & SUPERVISOR BIJ DHL

Wil je weten hoe het is om als Logistiek Teamleider of Supervisor bij DHL Parcel aan de slag te gaan? Bekijk de video waarin onze collega's je meer vertellen over hun werk!

TEAMLEIDER LOGISTIEK

Jij tilt jouw team naar een hoger niveau en komt klantverwachtingen na. Dit doe je door jouw teamleden een-op-een te coachen en hun prestaties te analyseren. Hierdoor weet jij processen feilloos te optimaliseren en ontdek je knelpunten. Daarnaast zorg je voor werkinstructies en de verdere ontwikkeling van jouw team.
TEAMLEIDER LOGISTIEK
SUPERVISOR OF SHIFT MANAGER

SUPERVISOR OF SHIFT MANAGER

Als Supervisor of Shift Manager ben jij de stabiele factor voor één van onze gezellige, hardwerkende en dynamische teams. Jij weet jouw Teamleaders te ondersteunen en zo optimaal mogelijk te laten presteren. Ook de klanten weten dat jij voor ze klaarstaat. Daarnaast zorg je ervoor dat de processen zo optimaal mogelijk verlopen en stuur je bij waar nodig.

SUPERVISOR OPERATIONS

Als supervisor operations ben je verantwoordelijk voor het aansturen van koeriers en het optimaliseren van de sorteerprocessen. Je bent iedere dag op zoek naar oplossingen die het proces nog beter laten verlopen.
SUPERVISOR OPERATIONS

OPERATIONS SUPERVISOR BIJ DHL EXPRESS

DHL Express staat voor 'Aandacht, beloofd'. Wij zoeken dan ook leidinggevende die naast de focus op klanten, zendingen en service, de volledige aandacht geven aan hun teams. Benieuwd naar hoe dit eruit ziet? Dustin vertelt je graag meer.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB