Subcontractor

Je eigen onderneming loopt op rolletjes, maar je bent klaar voor die volgende grote klus. Dan komt DHL om de hoek kijken. Als subcontractor bij DHL krijg je volop logistieke kansen. Jij bent een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Hoe? Samen met je eigen collega’s zet jij de schouders eronder. Je bezorgt van B2B tot aan B2C pakketten. En wat wij je bieden? Een langdurige duurzame relatie met veel mogelijkheden.

Flexibel rijden

Werken bij DHLWat voor levering je doet, één ding is zeker: jij gaat voor kwaliteit. Geen pakketje is jou te groot. In de vroege ochtend laad jij je vracht in je eigen auto om supersnel op pad te gaan. Of rijd je liever in de middag, ’s avonds of ’s nachts? Het is allemaal mogelijk. Na een paar instructies vanuit het depot of de terminal start je de motor en rijd je naar al onze klanten. Van kleine tot aan grote vracht. Vol enthousiasme lever jij het allemaal af. Je houdt van deadlines en van de vrijheid om die deadlines te halen. En je snapt dat je ons merk vertegenwoordigt, dus je klantvriendelijkheid is van hoog niveau.

Vliegensvlug uitbreiden

Lever jij alle pakketten vliegensvlug en binnen onze kaders? Dan is er de mogelijkheid om meer routes te rijden bij DHL. Misschien rijd jij binnenkort met je eigen onderneming met twee, drie of vijf auto’s die pakketten afleveren.

Als je bij DHL aan de slag gaat, ben je in het bezit van Niwo, een inschrijving bij de Kamer van Koophandel en andere belangrijke vergunningen. Wellicht volledig overbodig om te zeggen, maar we zoeken betrouwbare partners, die elke vracht veilig en op tijd op hun eindbestemming afleveren.