Arno

Naar testimonial overzicht

Customs Controller bij DHL Express breda

Customs saai? Zeker niet!

2019 is het jaar dat ik twintig jaar bij DHL Express werk. Sinds 2001 maak ik deel uit van de afdeling customs. Tot op de dag van vandaag is er nog  geen moment geweest dat ik het er niet naar mijn zin heb gehad. Elke dag is weer een nieuw avontuur vol nieuwe uitdagingen! Het werk is afwisselend in een prettige werkomgeving.

 

Waarom ik me thuis voel

Met zeer gemotiveerde, flexibele en enthousiaste collega’s zorg ik ervoor dat alle zendingen iedere dag efficiënt worden in- en uitgeklaard. De open en informele bedrijfscultuur, waarin ik werk, spreekt mij enorm aan. Dit zorgt ervoor dat ik, elke dag weer, met veel plezier mijn werk doe. Dit is waarom ik me helemaal thuis voel bij customs.

 

Onze klanten

De wereld om ons heen beweegt ontzettend snel en de logistieke wereld doet hier zeker aan mee. Ons netwerk zorgt ervoor dat de hele wereld met elkaar in verbinding staat. Wij kunnen ervoor zorgen dat een zending al binnen één dag vanuit Breda in New York wordt afgeleverd. Dit betekent bij onze douane-afdeling dat er aan uitdagingen geen gebrek is. Aan ons de taak om in alle turbulente omstandigheden ervoor te zorgen dat onze klanten, steeds weer, naar volle tevredenheid terugkijken op onze dienst. En dit doe ik met plezier: Excellence, Simply Cleared.