José

Naar testimonial overzicht

Senior Customs Administrator bij DHL Express Breda

Meer over mij

Mijn naam is José Baaten en ik ben 51 jaar. Ik ben twintig jaar werkzaam bij DHL Express alwaar ik werk voor de afdeling customs. Hierbinnen heb ik een uitgebreid takenpakket. Ik behandel onder andere alle zending die ‘on hold’ staan. Dit komt dan vaak doordat er informatie of bepaalde documenten ontbreken. Ik zoek dan zelf direct contact met klanten. Zo zorg ik ervoor dat hun zending alsnog zo snel mogelijk op de eindbestemming aankomt.

 

Douane is meer dan administratie

Als het gaat om douanezaken, zijn er veel regels en vooral veel uitzonderlijke gevallen die je tegenkomt.  Ik vind het elke dag weer fijn om met mijn collega’s  samen naar een oplossing te zoeken. Zo kunnen wij klanten verbazen met onze pro-activiteit en kunnen wij de verwachtingen die zij van een bedrijf als DHL Express hebben, zelfs overtreffen.

 

In good and in bad times

DHL Express biedt me al twintig jaar een fijne werkomgeving en de tools om mijn werk goed te kunnen doen. Na een nare ziekte vorig jaar, heb ik ontzettend veel warmte mogen ontvangen van mijn collega’s en de organisatie. Zelfs zoveel, dat dit me heel veel kracht heeft gegeven om positief te blijven

Als ik het geel-rode logo zie op de weg of waar dan ook,  ben ik blij en trots dat ik deel mag uitmaken van dit geweldige bedrijf.