Riad

Naar testimonial overzicht

Koerier bij DHL Express Den Hoorn

Sinds 1 oktober 2017 ben ik met open armen ontvangen binnen de DHL Express familie, want laten we eerlijk zijn, dat is DHL Express: “Eén grote familie”. Dit is voor mij de reden waarom ik elke dag nog met veel plezier naar mijn werk ga en ik dit ook lange tijd nog hoop te doen. Daarnaast is het ook erg afwisselend werk, elke dag weer nieuwe klanten en nieuwe gezichten, wat ervoor zorgt dat elke dag weer een nieuwe uitdaging is.

 

Bij je eerste werkdag komt er een hoop op je af en vraag je jezelf weleens af “hoe ga ik dit allemaal leren?!”, maar gelukkig krijg je een super begeleiding. Wel is het zo dat je zelf een hoop vragen gewoon moet stellen, om zo de juiste kennis te verkrijgen. Een grote motivatie en leergierigheid is dan ook zeker van belang.

 

Ben je ziek of is er een andere privésituatie welke speelt, dan krijg je al snel een berichtje van collega’s om even een hart onder de riem te steken. We ondersteunen elkaar en zijn er voor elkaar. Dit onderscheid, naar mijn mening, DHL Express van de rest van de bedrijven.

 

Ik heb twee persoonlijke ervaringen die ik graag wil delen. Het kwam in mijn eerste maand voor dat ik plots knel kwam te zitten in de hoeveelheid pakketten die ik moest afleveren. Ik had even geen idee hoe ik eruit moest komen! Gelukkig kon ik de medewerkers op kantoor bereiken. Zij hadden al lang gezien via de systemen dat ik spaak ging lopen en hebben hierop geanticipeerd door al voor mijn telefoontje drie medewerkers mijn kant op te sturen. Wat een opluchting was dat!

Een andere keer was er klant was er een klant niet thuis. Hierna heb ik de klant opgebeld om navraag te doen. Gelukkig kreeg ik de bewoner aan de telefoon en heb ik ze verder kunnen helpen door het pakket elders te leveren. De klant was zo blij en waardeerde het telefoontje zo erg, dat ze hierover een mail hadden gestuurd om toch even een pluim te geven. Zo mooi om mee te maken dat jouw inzet wordt gewaardeerd, zowel voor mij als medewerker maar ook voor de organisatie. Wij koeriers zijn toch het gezicht en visitekaartje van DHL Express.

 

Al met al is DHL Express een pracht organisatie met hart voor de klant en voor zijn medewerkers, waar ik hopelijk nog jaren deel van uit mag maken.