Rick

Naar testimonial overzicht

Lead Qualifier Sales bij DHL Express Schiphol

Over mij

Ik werk nu 3 maanden bij DHL Express als Lead Qualifier. Een vriend van mij zit op de e-commerce afdeling en via hem heb ik kunnen solliciteren voor deze uitdagende baan. Voordat ik hier kwam werken heb ik een sales opleiding gedaan. Daarna ging ik op zoek naar een baan waar ik mijn kennis nog verder uit kan breiden. Ik werd aangenomen en mocht direct deelnemen aan de CIS training, waar je wordt opgeleid tot certified international specialist.

 

Uitdaging?

De logistieke sector en DHL Express is zo groot dat je nog elke dag nieuwe dingen blijft leren. Ik ben altijd opzoek naar een uitdaging en ik wil me blijven ontwikkelen, als jij naar hetzelfde opzoek bent is DHL de perfecte plek om dit te doen.

 

Over mijn werk

Het leuke aan mijn functie is dat je veel verschillende bedrijven leert kennen. Je leert over wat ze doen, wat voor hen belangrijk is en je merkt steeds meer dat jij de klant kan overtuigen dat we de beste zijn. Daarnaast hangt er in het team een gezonde strijd om hoog te scoren, we willen allemaal het beste eruit halen en dit levert mooie eindresultaten op. Maandelijks ontvang je motiverende feedback over hoe je je functie uitvoert, ik vind dit heel prettig omdat je daardoor altijd aan je zelf blijft werken om beter te worden.

 

Ben jij opzoek naar een carrière en een bedrijf dat je de mogelijkheid biedt om te groeien in de functie waar jij jezelf thuis voelt? Dan weet ik zeker dat jij je plek vindt binnen ons team!