Sven

Naar testimonial overzicht

Support executive bij DHL Express in Eindhoven

 

Ik ben Sven Hermans, 24 jaar oud. Drie jaar geleden ben ik bij DHL Express begonnen als koerier voor servicecenter Eindhoven en momenteel ben ik werkzaam al Support Executive Dispatcher. Het efficiënt plannen van routes en het directe contact tussen koeriers en klanten is één van de vele hoofdlijnen om mijn dagelijkse werkzaamheden.

 

Door de vrijheid en flexibiliteit van DHL Express heb ik mezelf enorm kunnen ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden is een term die aansluit bij DHL Express. Door je eigen inzet in combinatie met de professionaliteit van DHL is dit een perfecte combinatie om jezelf te ontwikkelen en het beste uit jezelf naar boven te halen. Momenteel ben ik bijvoorbeeld in gesprek met een coach om een managementopleiding te vinden die aansluit bij mij én DHL Express.

 

DHL Express biedt naast een prettige werksfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden én waardering voor het personeel. Onlangs heb ik bijvoorbeeld door een landelijke ‘wedstrijd’ een volledige reis naar Barcelona aangeboden gekregen! Dit alles maakt DHL Express tot een omgeving waar iedereen graag in werkt. Hierdoor ben je zelf bereid om meer uit jezelf te halen en te investeren in jezelf én op het werk.

 

DHL Express is niet alleen wereldleider op het gebied van internationale express-leveringen maar heeft ook een hart voor de samenleving. DHL Kidsday, DHL Care en het Disaster Response Team zijn enkele mooie voorbeelden die worden gerealiseerd om het beste in de wereld naar boven te halen. Al deze zaken maken dat ik graag werk voor deze mooie werkgever!