WIL JE DE KNEEPJES VAN HET VAK LEREN?

WIL JE DE KNEEPJES VAN HET VAK LEREN?

Dan zijn we op zoek naar jou! Bij DHL bieden we verschillende traineeship programma's aan. Ontdek zelf waar je het beste past of zoek iets bij jou in de buurt. Bij een bedrijf als DHL kun je letterlijk en figuurlijk alle kanten op!

DHL PARCEL TRAINEESHIP

Als trainee Supervisor Logistiek leer je de DHL Parcel organisatie in anderhalf jaar tijd goed kennen. Door te starten als teamleider, door te groeien naar supervisor en jezelf continue te blijven ontwikkelen, ben jij wellicht de logistiek manager van de toekomst.
DHL PARCEL TRAINEESHIP
DHL SUPPLY CHAIN TRAINEESHIP

DHL SUPPLY CHAIN TRAINEESHIP

Er zijn veel mogelijkheden binnen DHL als je interesse hebt in het customs vak. Zo zijn er mogelijkheden voor seniors en specialisten, bijvoorbeeld als manager van een team, maar ook als senior Customs Specialist of op het gebied van Compliance. DHL biedt ook ontwikkeltrajecten aan. Zo word je on the job getraind, zodat je je kunt ontwikkelen van leerling declarant tot volwaardig customs specialist. Een opleidingstraject waarbij je dan de officiële papieren kunt behalen hoort daar uiteraard ook bij!

TRAINEESHIP SUPERVISOR LOGISTIEK BIJ DHL PARCEL

Ruud vertelt hoe hij zijn traineeship als Supervisor Logistiek bij DHL Parcel ervaart

TRAINEE BIJ DHL SUPPLY CHAIN

Bij DHL Supply Chain zoeken we jaarlijks enthousiaste Trainees. In deze video vertellen onze Trainees iets over hun ervaringen binnen het Traineeship programma.

MIS NOOIT EEN INTERESSANTE JOB